Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Κυκλαδες...Ευχάριστες εξελίξεις στο θέμα της λειτουργίας του νέου νοσοκομείου ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 28 Μαίου, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο κανάλι της Σαντορίνης, το μέλος πλέον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΜΥ ( ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ), κ. Μιχάλης Ρούσσος.
Ο κ. Ρούσσος ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα έρθει στο νησί κλιμάκιο τεχνικών από το Υπουργείο προκειμένου να δοκιμάσει τα ιατρικά μηχανήματα προκειμένου να γίνει η οριστική παραλαβή του νέου νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Ρούσσο, ο Υπουργός Υγείας έχει ζητήσει από την ΑΕΜΥ να προχωρήσει τις διαδικασίες προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα το νοσοκομείο.
Ενεργό ρόλο τόσο στην διαδικασία παραλαβής του έργου όσο και της εν γένει λειτουργίας του θα έχει ο κ. Μ. Ρούσσος, ο οποίος ζήτησε την συστράτευση όλων προκειμένου να καταφέρει να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή που του έχει ανατεθεί.
Ο κ. Ρούσσος, όπως τόνισε, θα εμφανίζεται μια φορά την εβδομάδα στο κανάλι της Σαντορίνης προκειμένου να ενημερώνει τους πολίτες του νησιού για όλες τις εξελίξεις στο θέμα.
ΠΗΓΗ: Παριανός Δρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου