Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ: Υπάρχουν “Τροϊκανότεροι των τροϊκανών" στο εσωτερικό της χώρας

Πιστή στην υλοποίηση του προεκλογικού της προγράμματος θα παραμείνει η κυβέρνηση παρά τις πιέσεις που δέχεται τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό της χώρας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις εσωτερικές πιέσεις τις οποίες δέχεται η κυβερνητική πολιτική έκανε λόγο πως υπάρχουν “τροικανότεροι των τροϊκανών” οι οποίοι προσπάθησαν να επιχειρήσουν να υπονομεύσουν τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου με τους εταίρους.
Κάποιοι επιχείρησαν να αποδόμησαν στελέχη της κυβέρνησης, κάποιοι άλλοι επιχείρησαν να συνεχίζουν τους εκβιασμούς και τις απειλές”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
"Ορισμένοι, μάλιστα, από τους τεχνοκράτες που δεν έχουν προλάβει να συνειδητοποιήσουν ή που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι τα πράγματα άλλαξαν στην Ελλάδα, προσπαθούν να φοβερίσουν με τελεσίγραφα. Εμείς τους απαντάμε όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τους απαντάμε σήμερα, αύριο και μεθαύριο στη Βουλή υψώνοντας τείχος κυριαρχίας και αξιοπρέπειας. Τους απαντάμε ψηφίζοντας σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τους απαντάμε μένοντας πιστοί στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων στις 20 του Φλεβάρη. Και αν θέλετε, τους απαντάμε με απόλυτη ψυχραιμία, αλλά και με αποφασιστικότητα".....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου