Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΟΣ: Συνέλευση για την Υγεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέλευση παριανών και αντιπαριανών για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου. Η συμμετοχή ήταν καλή (από Πάρο και Αντίπαρο) και η συζήτηση ενδιαφέρουσα. Μετά την συνοπτική ενημέρωση για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας, τη συνάντηση της Επιτροπής του “Συντονιστικού” για την υγεία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, τις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του “Συντονιστικού”, ακολούθησαν οι τοποθετήσεις πολιτών με ή χωρίς θεσμική ιδιότητα. Στο τέλος αποφασίστηκαν οι πιο κάτω ενέργειες:
  1. Η ανάρτηση αεροπανό.
  2. Η έκδοση Ψηφίσματος με την συνοπτική παρουσίαση του ιστορικού των κινητοποιήσεων της παριανής και αντιπαριώτικης κοινωνίας, γνωστοποίηση αγωνιστικών κινητοποιήσεων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναφορά στο δικαίωμα για Δωρεάν Δημόσια Υγεία προς όλους, κ.ά.
  3. Να (ξανα)γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να “επικοινωνήσουν” το ζήτημα όπου χρειάζεται.
  4. Να γίνει συγκέντρωση στην Παροικιά και συμβολική κατάληψη του Κέντρου Υγείας
  5. Να προχωρήσουν σε “κατάληψη” του πλοίου της γραμμής και διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Υγείας και όσες άλλες μορφές αγωνιστικών κινητοποιήσεων κριθούν αναγκαίες. (Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση).
    Γ.Η. (gourdoukisilias@yahoo.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου