Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΟΣ: Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος κοβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του - Νησιωτικη βραδιά - Τα έσοδα στο Κέντρο Υγείας

Περιγραφή: Screen Shot 2015-11-19 at 11ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 στο κέντρο Ακτή στις Κολυμπήθρες. Ο τυχερός της βραδιάς θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Ρώμη αξίας 900 ευρώ προσφορά του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου.
 

Μετά την κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί νησιώτικη βραδιά η οποία θα πλαισιωθεί μουσικά από τη Νάσια Κονιτοπούλου και τον Μανώλη Ραγκούση αλλά και τους, Γιαννούλη Μαργώνη, Νίκο Βερύκοκο, Ρήγα Αστέριο και Σπύρο Βασιλειάδη.
 
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα της βραδιάς στο Κέντρο Υγείας  Πάρου για την ικανοποίηση των αναγκών του, αφού στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η φροντίδα για τον διπλανό μας που βρίσκεται σε ανάγκη είναι ότι πιο σημαντικό μπορούμε να προσφέρουμε.
 
Τιμή εισόδου 10 €
Τηλ κρατήσεων 22840 52327, 51917
Όλοι μαζί μπορούμε
 
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΠΑΡΧΕΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΑΡΟΚΟΠΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΠΑΛ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ : 09.00 – 15.00  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου