Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι καταθέτω την παραίτησή μου από μέλος του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου σεβόμενη όσους με τίμησαν και πάνω απ όλα τιμώντας την έννοια της συλλογικότητας. Σύλλογος για μένα είναι μια συλλογική προσπάθεια αποφάσεων και δράσεων. Γνωρίζουμε ότι ο στόχος μας είναι κοινός και αφορά αποκλειστικά και μόνο τον κλάδο μας` πρέπει να ενεργούμε όλοι μαζί για το κοινό καλό. 
Η επικοινωνία με τα μέλη μας, που είναι η δύναμή μας ,θεωρώ ότι νοσεί . Πριν από λίγο καιρό στο βήμα που μου δόθηκε ως μέλος του Δ.Σ τόνισα την ανάγκη αυτής της επικοινωνίας γιατί πιστεύω πως μόνο μέσα από αυτή γινόμαστε και εμείς καλύτεροι σαν διοικητικό αλλά και τα μέλη μας σαν μέλη. Θέλοντας να έχουμε μια άμεση επικοινωνία λοιπόν σωστά έχει ο σύλλογος την ιστοσελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα. Εκεί ενημερώνουμε και εκεί τα μέλη μας επικοινωνούν μαζί μας. Θεωρώ ότι όπως συλλογικά αποφασίζουμε, επίσης συλλογικά πρέπει να γίνεται και η διαχείριση των θεμάτων που δημοσιοποιούμε, σε διαφορετική περίπτωση τοποθετούμαστε πάντα με το επώνυμό μας και όχι ως Δ.Σ, διότι ένα Δ.Σ φυσικά και αποτελείται από διαφορετικές προσωπικότητες που συντονισμένα μόνο μπορεί να ενεργεί. Φαινόμενα που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα όπως σβήσιμο σχολίων, απαντήσεων από την σελίδα του συλλόγου με βρίσκουν εντελώς αντίθετη σε όλα αυτά που πιστεύω. Φαινόμενα ταμπελών σε συναδέλφους από τον εμποροεπαγγελματικό σύλλογο με βρίσκουν αντίθετη. Φαινόμενα ασέβειας σε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και πορεία στον τόπο με βρίσκουν επίσης αντίθετη.
Θέλω να τονίσω ότι επειδή μπορεί να γίνονται λάθη ανθρώπινα δεν θα καταδικάσω κανέναν. Από όλη την ιστορία του συλλόγου βλέποντας πίσω θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχει προσφέρει πάρα πολλά και στον κλάδο και στον τόπο . Ωστόσο υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία αλλά και μια γενικότερη παραπληροφόρηση από κάποιους που έχουν στοχοποιήσει σκόπιμα τον σύλλογο για λάθη άλλων. Εδώ λοιπόν έρχεται η σημαντικότητα της επικοινωνίας με τα μέλη. Είναι θεάρεστο το γεγονός ότι κάποια μέλη μπαίνουν στην διαδικασία να επικοινωνήσουν μέσα από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου (τι να κάνουμε μπήκαν στην ζωή μας ). Σχόλια, απαντήσεις, τοποθετήσεις και μάλιστα επώνυμα και όχι ανώνυμα δεν τα σβήνεις !! Δεν σβήνεις τίποτα, δεν μηδενίζεις τίποτα, απαντάς για να ενημερώσεις, απαντάς για να μην υπάρχει η παραπληροφόρηση, απαντάς για να γνωρίζουν και να μην παραπληροφορούν. Επειδή θεωρώ ότι οι απόψεις μου τελικά δεν μπορούν να κουμπώσουν σε όλο αυτό, επειδή δεν δέχομαι την σιωπή μου, επειδή δεν έμαθα στην ζωή μου να σιωπώ και επειδή ούτε δέχομαι να με σβήνει κανείς, σβήνομαι μόνη μου από μέλος του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου. Καλή συνέχεια.
 
 Γεωργία Παττέ Καραγιαννιώτη Ιδιοκτήτρια και δημοσιογράφος στον Ηχω fm .
ΠΗΓΗ: parianosdromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου