Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΟΣ: Πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες -διασυνοριακής ανταλλαγής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σκοπό έχει να δώσει ώθηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη ευρωπαϊκών συνεργασιών

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου   μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ, στηρίζοντας ενεργά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Δήμου Πάρου – Αντιπάρου, συμμετέχει στην προώθηση και προβολή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες, σε συνεργασία πάλι  με την Asset Τεχνολογική που είναι Εθνικό Σημείο Επαφής στην Ελλάδα.
Το Πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες είναι ένα πρόγραμμα διασυνοριακής ανταλλαγής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (www.erasmus-entrepreneurs.eu), που σκοπό έχει να δώσει ώθηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη ευρωπαϊκών συνεργασιών. Η ανταλλαγή πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ενός υποψήφιου επιχειρηματία ή νέου επιχειρηματία που έχει την επιχείρησή του λιγότερο από τρία χρόνια στην επιχείρηση ενός έμπειρου επιχειρηματία (με εμπειρία μεγαλύτερη των τριών ετών). Η τοποθέτηση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Νέος Επιχειρηματίας έχει την ευκαιρία να αποκομίσει γνώσεις και εμπειρίες στην επιχείρηση υποδοχής για τη διοίκηση και ανάπτυξη της δικής του επιχείρησης.
Ο Επιχειρηματίας Υποδοχής ωφελείται από τις νέες προοπτικές που παρέχονται για την επιχείρησή του και αποκτά την ευκαιρία να συνεργαστεί με εταίρους από άλλες χώρες ή να ενημερωθεί για νέες αγορές.
Είτε είστε νέοι είτε έμπειροι επιχειρηματίες, το πρόγραμμα μπορεί να παράσχει ισχυρή προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας: ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, ευκαιρίες δικτύωσης στην Ευρώπη, νέες εμπορικές σχέσεις ή νέες αγορές στο εξωτερικό.
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες όπως επικοινωνήσουν με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου - Αντιπάρου ή την Asset Τεχνολογική στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας:
Α) Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου
Τ. +30 22840 22262 | Ε. info@esparou.gr
Β) Asset Τεχνολογική
T. +30 210 9273118 | E. asset@asset-tec.gr
Από ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Πάρος, 28/03/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου