Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΟΣ: Ο Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου το Σάββατο 12 Μαρτίου, στο κέντρο "Ακτή" στις Κολυμπήθρες

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, σας προσκαλεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 και ώρα 21:00 στο κέντρο «Ακτή» στις Κολυμπήθρες, όπου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου.
Μουσικά θα μας διασκεδάσουν και θα μας ταξιδέψουν όπως εκείνοι ξέρουν, στα νησιώτικα ο Νίκος Οικονομίδης & η Κυριακή Σπανού με το συγκρότημα τους, ενώ στα λαϊκά η Ηρώ Φωκιανού με το συγκρότημά της.
Από σήμερα μπορείτε να προμηθευτείτε προσκλήσεις για να κλείσετε τραπέζι από:
    - Τα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών (τηλ. 22840 22262),
    - Το κατάστημα Bio Shop -  Απόστολος Αλιπράντης στην Παροικιά,
    - Την Φρουτεμπορική Ναούσης - Ηλίας Κρητικός στη Νάουσα,
    - Το Μαριάνο Market – Μαριάνος Γρηγόρης στην Αντίπαρο.
Επίσης μπορείτε να κάνετε κράτηση στα τηλέφωνα: 6946468060, 2284024801.
Κατά τη διάρκεια του αποκριάτικου χορού θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προωθητικής ενέργειας «Ψωνίζω & Κερδίζω» όπου θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο fiat panta, μία τηλεόραση, ένα ποδήλατο και ένα τάμπλετ. Ακόμη θα κληρωθούν δέκα επαγγελματικά δώρα για τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.
Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με 550 δώρα!
Τέλος με την πρόσκληση που θα προμηθευτείτε με την είσοδό σας στο κέντρο θα συμμετέχετε σε μία κλήρωση για μία ξυλόσομπα αξίας 200 €!
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΠΑΡΧΕΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΑΡΟΚΟΠΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΠΑΛ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ : 09.00 – 15.00  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου