Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Εντάξει ο Ψυχάρης, δεν λέω, αλλά ο Τσίπρας;

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τον Σταύρο Ψυχάρη, γνωστός ο πολιτικός κι εκδοτικός του βίος. Ο «λύκος κι αν εγέρασε»... Τα λέμε και σήμερα στην έντυπη έκδοσή μας. Ιστορικός ο... ρόλος. ιστορικές οι... παρεμβάσεις του Συγκροτήματος.

Ας έρθουμε λοιπόν στην άλλη πλευρά, τον Αλέξη Τσίπρα. Τον ηγέτη της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Τι δουλειά είχε ο εκκολαπτόμενος πρωθυπουργός να τρέχει σε κρυφά ραντεβού με έναν από τους εκδότες της διαπλοκής;  Του το ζήτησε ο ίδιος ο Ψυχάρης; Ωραία, ας πάει. Εννοείται. Αλλά στα φανερά και να δεχτεί και την ανάλογη κριτική. Όπως συνέβη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ΔΟΛ καλή ώρα. Όπως συνέβη παλιότερα και με τον ίδιον τον Τσίπρα κι εκείνη την ανεκδιήγητη επίσκεψη στο Πρώτο Θέμα.

Κι έστω πως ήθελε να κάνει μία «μυστική» συνάντηση με τον Σταύρο Ψυχάρη ο Τσίπρας, οκ. Μία όμως, όχι τέσσερις! Στο Βήμα FM σήμερα ο Βασίλης -είμαι ο Άρης Πορτοσάλτε του σταθμού- Χιώτης άφηνε υπονοούμενα πως έχουν πραγματοποιηθεί κι άλλες μυστικές συναντήσεις των δυο τους. Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, απέκτησε το δικαίωμα όμως να το λέει. Πλέον.

Είναι προφανές πως δεν του έδωσε τίποτε του ΔΟΛ ο πρωθυπουργός, εξ ου και ο λυσσαλέος πόλεμος. Έτερον εκάτερον όμως.

Και που ξέρουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν συναντήθηκε και με άλλους πυλώνες της διαπλοκής; Και πόσο ριζοσπαστικά και αριστερά είναι τέλος πάντων αυτά τα κρυφά ραντεβού; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου