Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Νέες κινητοποιήσεις προαναγγέλλει η ΠΝΟ


Νέες δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, με την κατάθεση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό για επεξεργασία στη Βουλή, προαναγγέλλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι «θα συνεχίσει, θα εντείνει και θα κλιμακώσει τις παρεμβάσεις και τον αγώνα της για τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτεργατών και μέχρι την τελική απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου».

Η Ομοσπονδία καταγγέλλει με κατηγορηματικό τρόπο την «πρωτοφανή στάση της κυβέρνησης, η οποία όχι μόνο αρνείται τον ουσιαστικό διάλογο αλλά φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της όλης κατάστασης, συνέπεια της οποίας όχι μόνο ο κλάδος των ναυτεργατών αλλά το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων και ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών οδηγούνται στην εξαθλίωση και εξαφάνιση».
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας που συνεδρίασε χθες, εξετάζοντας όλες τις μέχρι σήμερα εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό, θέτει το εξής ερώτημα: «Υπάρχει έστω και ένας λογικά σκεπτόμενος που πιστεύει ότι με την πρόταση-λαιμητόμο του κ. Κατρούγκαλου επιλύεται το ασφαλιστικό;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου