Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Έφοδος παπάδων σε στέκια αναρχικών

πιτσιρικος

Έκπληξη έχει προκαλέσει η είδηση πως παπάδες κάνουν έφοδο σε στέκια αναρχικών, για να τους ξορκίσουν και να βγάλουν από μέσα τους τον Σατανά.
Οι έφοδοι των παπάδων στα στέκια των αναρχικών έρχονται αμέσως μετά την πρωινή έφοδο αναρχικών στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Οι παπάδες εισέβαλαν σε κτίρια που έχουν καταληφθεί από αναρχικούς και άρχισαν να τους ξεματιάζουν και να τους ραντίζουν με την αγιαστούρα.

Οι αναρχικοί αιφνιδιάστηκαν από τους παπάδες και κάλεσαν την Αστυνομία – για να τους προστατεύσει από το παπαδαριό-, αλλά οι αστυνομικοί νόμιζαν πως είναι φάρσα και τους έκλεισαν το τηλέφωνο στη μούρη.

Μετά την αρχική αναστάτωση, παπάδες και αναρχικοί άρχισαν να συζητούν για την σχέση του αναρχισμού με την Ορθοδοξία και διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά σημεία.


Στην Ορθοδοξία δεν υπάρχει ιεραρχία και εξουσία, οπότε αυτό την φέρνει κοντά στην αναρχία, και αποδεικνύει πως οι Έλληνες είναι αναρχικοί αλλά δεν το ξέρουν.

Οι αναρχικοί ζήτησαν από τους παπάδες να αρνηθούν τις καταστροφικές επιρροές του καπιταλισμού στην Ορθοδοξία και να επιστρέψουν στην επαναστατική διδασκαλία του Χριστού, ώστε να εξαπλωθεί η Αγάπη, να καταργηθούν τα κράτη και να επιτευχθεί η αταξική κοινωνία.
Οι παπάδες ζήτησαν από τους αναρχικούς να φορέσουν ράσα και να διδάξουν στην κοινωνία την αλληλεγγύη και την αυτοδιαχείριση.

Οι αναρχικοί δέχτηκαν να γίνουν παπάδες, με τον όρο πως τα ράσα τους θα είναι μαυροκόκκινα και πως τα χρήματα από τα παγκάρια θα πηγαίνουν για τους συντρόφους τους που είναι στη φυλακή.

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε αναρχικούς και παπάδες θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, όπου θα κάνουν παρέα ελεύθερο κάμπινγκ και θα κολυμπάνε γυμνoί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου