Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΣ: Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος συμμετέχει στην Πανελλαδική απεργία της 12ης Νοεμβρίου με δίωρο κλείσιμο των καταστημάτων

Πάρος, 9 Νοεμβρίου 2015 Αρ. Πρωτ. 76/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητές/οι συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου, κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου 2015 αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με δίωρο κλείσιμο καταστημάτων μας από τις 10:00 έως τις 12:00.

Παρακαλούνται τα μέλη μας με τα καταστήματα τους να διαφυλάξουν ως τελευταίο προμαχώνα το κλείσιμο των καταστημάτων μας σε μία τόσο δύσκολη περίοδο.
Γνωρίζουμε πρώτοι ότι είναι μεγάλο τίμημα για όλους τους μικρομεσαίους εμπόρους, το να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους ενώ γνωρίζουν ότι κάποιοι θα κερδοσκοπήσουν εις βάρος τους.
Ίσως τα προβλήματα αυτών που δεν θα μας ακολουθήσουν να είναι λυμένα.

Απαιτούμε:
  • Την επαναφορά του μειωμένου συντελεστή στα νησιά μας
  • Την προστασία μας σύμφωνα με το νόμο στις απεργιακές κινητοποιήσεις που οδηγούν σε εγκλωβισμό των νησιών μας, ώστε να μην κινδυνεύει η υγεία μας μιας και τα κέντρα υγείας για μας έχουν κλείσει.
  • Την κατάργηση της αυξημένης φορολογίας φυσικών και νομικών προσώπων που συνεπάγονται τα νέα μέτρα του τρίτου μνημονίου.
  • Την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσοίωνων εξελίξεων στο ασφαλιστικό των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των εργαζομένων τους.
  • Ρεαλιστικές λύσεις στα κόκκινα δάνεια, αλλά και στη διατήρηση των 100 δόσεων, που σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγήσουν σε ακόμη περισσότερα λουκέτα στην απώλεια ιδιοκτησιών και περαιτέρω διόγκωση της ανεργίας.
Συνάδελφοι
Η απόφαση μας να κλείσουμε ένα δίωρο τα καταστήματά μας, δείχνει την προσπάθεια μας να τα κρατήσουμε ανοιχτά.
Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Πάρου – Αντιπάρου
Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας



Αλιπράντης Απόστολος

Κρητικός Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου