Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ

    Τα Παιδιά, τα Εγγόνια, τα Αδέλφια, τα Ανίψια και όλοι οι Συγγενείς τoυ Αείμνηστου Ευάγγελου Γ. Δεκάριστου, που κηδεύθηκε τη Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, στην Αγκαιριά Πάρου, εκφράζουμε τις από καρδιάς, θερμές και ευγνώμονες  ευχαριστίες μας. Για την αναμονή, παρουσία και συμμετοχή στο πένθος μας κατά την Εξόδιο Νεκρώσιμη Ακολουθία που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγκαιριάς.
    Επίσης, ειλικρινώς ευχαριστώ τον Εφημέριο μας Πατήρ Θωμά Κυδωνιεύς για την συνεπή επικοινωνία μας και υπομονή του, για την διεκπεραίωση της ακολουθίας μαζί με τους Συμπαραστατούντες Ιερείς μας, καθώς επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς, ιδιαιτέρως την Πρόεδρό του και σε όσους βοήθησαν κατά την μεταφορά μας, από την Σύρο.
    Τέλος, αισθάνομαι την επιθυμία, από τα βάθη της ψυχής μου, να ευχαριστήσω τους Συνοδοιπόρους, Συγχωριανούς των Γονέων και Παππούδων μου, που τους τιμούσαν και τους συμπαραστάθηκαν και εν ζωή. Ακόμη ευχαριστώ, όσους με συλλυπήθηκαν με κάθε επικοινωνιακό μέσο. Ευχόμενος σε όλους μακροημέρευση και αδιάπτωτη υγεία μέχρις εσχάτων.
Με Ειλικρινή Εκτίμηση
Γ.Ε.Δ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου