Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΣ: 2η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ Χ.Ο.Ν.


Συνάντηση την
Κυρ 10:15 π.μ. στα  Αρχαία Λατομεία

Την Κυριακή 15/11 θα πραγματοποιηθεί η πεζοπορία του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας για το μήνα Νοέμβριο, στη διαδρομή Aρχαία Λατομεία - Βουνιά - Θαψανά - Μαράθι, (μήκος διαδρομής: περίπου 11 χιλιόμετρα, διάρκεια: 3 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μεσαίος).

Η αρχική συνάντηση θα γίνει στις 10:15, στο χώρο στάθμευσης πριν τα Αρχαία Λατομεία. Όλα τα αυτοκίνητα θα μείνουν στο σημείο αυτό, καθώς η διαδρομή είναι κυκλική.
Η πεζοπορία θα ξεκινήσει στις 10:30 και αρχηγός θα είναι η κα Μαρία Περαντινού. Στο ξεκίνημα της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Μηνά.
* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email 268anthe@gmail.com.
Η ANthea THeodorakou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου