Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Χαστούκι στο Τσίπρα οι σημερινές ογκοδέστατες απεργιακές πορείες!

Δεκάδες χιλιάδες εργαζομένων κατέβηκαν σήμερα στις απεργειακές πορείες ενάντια στο τρίτο Μνημόνιο του Τσίπρα και του Καμμένου. Ο κόσμος της εργασίας είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο τρίτο Μνημόνιο, σε πορείες που διακρίθηκαν από τον όγκο τους και την μαχητικότητα τους.
Τεράστια η πορεία του ΠΑΜΕ, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία!

Εντυπωσιακή και η πορεία συνδικάτων και σωματείων, και οργανώσεων της Αριστεράς. Πολύ μεγάλο και το μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας!


Και ένα σχόλιο του Γιώργου Αλεξάτου

Έπεσαν στο κενό τα κηρύγματα ηττοπάθειας και οι όποιες προβοκάτσιες, και ένα μεγάλο πλήθος πολλών χιλιάδων συμμετείχε σήμερα στις απεργιακές συγκεντρώσεις και στην πορεία προς την πλατεία Συντάγματος.

Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση της τελευταίας τριετίας κι αυτό έχει ξεχωριστή σημασία. Δείχνει πως αρχίζει να ξεπερνιέται το κλίμα απογοήτευσης και παραίτησης που κυριάρχησε μετά την προδοσία του περήφανου λαϊκού ΟΧΙ από τον Τσίπρα, κι αυτό αποτελεί σημαντική βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη των λαϊκών αγώνων, μέχρι την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής κι αυτών που την υλοποιούν.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν επίσης και η μεγάλη μαζικότητα του μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας. Απόδειξη ότι στις γραμμές της και γύρω της συσπειρώνει κόσμο του αγώνα και όχι απλούς οπαδούς και χειροκροτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου