Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Τζιχαντιστές: Οι καλύτεροι φίλοι, των εχθρών της Δημοκρατίας στην Ευρώπη

Του Σπύρου Γουδέβενου      

Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην αισθάνεται αποτροπιασμό, φρίκη, και οργή για αυτά που έγιναν χθες βράδυ στο Παρίσι, για τους 170 νεκρούς Παριζιάνους που δολοφονήθηκαν ενώ διασκέδαζαν οι περισσότεροι, από μία ομάδα αμόρφωτων, πειραγμένων στον εγκέφαλο, μουσουλμάνων. Από μία ομάδα υποχείριων μίας ηγεσίας του ISIS, μίας ηγεσίας που ιδρύθηκε, χρηματοδοτήθηκε από τις ηγεσίες της ιμπεριαλιστικής Δύσης μέσω Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ (των επενδυτών βρε....). Ας αφήσουμε στο παρών άρθρο τις θεωρίες συνωμοσίας, αν και βέβαια είναι ξεκάθαρο ότι οι ισλαμιστές φανατικοί ήταν μέχρι προσφάτως τα αγαπημένα παιδιά της Δύσης, με της οποίας τα όπλα ασκεί παγκόσμια τρομοκρατία, άλλωστε.
Οι εχθροί της Δημοκρατίας στην Ευρώπη, που είναι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί, και καμία σχέση δεν έχουν με το Ισλάμ, από χθες το βράδυ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Και δεν μιλάμε για ακροδεξιούς που μισούν ιδεολογικά την Δημοκρατία, τύπου Λεπέν, Χ.Α., αλλά για ισχυρούς κύκλους ηγεσιών σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Και μην μου πείτε ότι στην Ευρώπη για παράδειγμα δεν έχετε εντοπίσει ηγήτορες της ΕΕ και της Ευρωζώνης που μισούν την Δημοκρατία και εκδηλώθηκαν στην περίπτωση της Ελλάδας προσφάτως;; ¨Η μη μου πείτε ότι δεν είδατε δήθεν δημοκράτες ηγέτες να υψώνουν τείχη στην Ευρώπη και να μιλάνε ως νέοι "Φύρερ";;

Εμ, για αυτούς δουλεύουν οι ισλαμιστές που δολοφονούν αθώους Ευρωπαίους. Πάνω στο άδικο αίμα 170 Παριζιάνων θα στηριχθεί η νέα φάση αποδημοκρατικοποίησης της Ευρώπης. Θα δούμε "δικαίως" στρατό στις πόλεις, που θα αντικατασταθεί στο κοντινό μέλλον με μία στρατικοποιημένη αστυνομία, εχθρική προς τον πολίτη και τα δικαιώματα του. Θα δούμε να διαλύεται η ΕΕ των λαών (για όσους ποτέ πίστεψαν σε αυτή) και να δημιουργείται η Ευρώπη τω τειχών που θα αρνείται να φιλοξενεί πρόσφυγες που η ίδια δημιουργεί σε Ασία και Αφρική. Αυτά και άλλα πολλά στο όνομα της ασφάλειας του πολίτη, η οποία ασφάλεια θα είναι ζητούμενο όταν πειραγμένες ηγεσίες μουσουλμάνων θα αποφασίζουν μακελειά σαν το χθεσινό.

Και επειδή ήδη κυκλοφορεί ότι ένας από τους φονιάδες, ήταν μέρος των εκατομμυρίων προσφύγων που πέρασαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας, υποχρέωση του αντιρατσιστικού κινήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι  προστασία των εκατομμυρίων αθώων προσφύγων, των δικαιωμάτων τους για ασφαλή και αξιοπρεπή ζωή. Υποχρέωση μας είναι να μην σταματήσουμε να μιλάμε για τις αιτίες των προσφυγικών ρευμάτων που δεν είναι άλλες από τον Ολάντ, τον Ομπάμα, την Μέρκελ και τα δημιουργήματα τους, όπως ο ISIS!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου