Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε γυναίκες να με δολοφονήσουν καταγγέλλει ο Γιάννης Πανούσης

giannis panousisΤου πιτσιρικου
Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της εξολόθρευσης του αδιάφθορου και γενναίου πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, μετά την αποκάλυψή του πως μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είχαν στείλει γυναίκες για να τον δολοφονήσουν.
Ο Γιάννης Πανούσης κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Μπέμπα Μπλανς, πως κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πληρώσει δέκα γυναίκες για να τον δολοφονήσουν· όχι όλες μαζί, μία-μία.

Ο κ. Πανούσης εξήγησε στην εισαγγελέα πως οι γυναίκες-δολοφόνοι τον ερωτεύτηκαν και δεν μπόρεσαν να τον δολοφονήσουν, όπως γινόταν και με τις γυναίκες που έστελνε η CIA να δολοφονήσουν τον Φιντέλ Κάστρο.
«Έπεφταν στην αγκαλιά μου κλαίγοντας, και μου αποκάλυπταν πως τις είχαν πληρώσει από τον ΣΥΡΙΖΑ για να με δολοφονήσουν αλλά πως δεν μπορούν να το κάνουν γιατί είναι ερωτευμένες μαζί μου» είπε ο Γιάννης Πανούσης.
Η εισαγγελέας είπε στον Γιάννη Πανούση πως τις καταλαβαίνει αυτές τις γυναίκες επειδή είναι πολύ ερωτεύσιμος, και τον παρακάλεσε να τελειώσει γρήγορα την κατάθεσή του, γιατί έχει ανάψει και με το ζόρι κρατιέται να μην πέσει στην αγκαλιά του.
Ο Γιάννης Πανούσης αποκάλυψε ακόμα πως, μόλις το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έδινε εντολή να τον δολοφονήσουν κατάλαβε πως οι γυναίκες-δολοφόνοι τον ερωτεύονταν, έδωσε εντολή σε έναν άνδρα να τον δολοφονήσει, αλλά τον ερωτεύτηκε κι αυτός -γιατί ο Γιάννης Πανούσης έχει ένα κτηνώδη ερωτισμό στον οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς-, οπότε του αποκάλυψε πως τον είχαν στείλει οι συριζαίοι για να τον σφάξει με παγοκόφτη.
Το πολιτικό σκηνικό τρίζει συθέμελα με τις αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση, ενώ έχει και πολλαπλούς απανωτούς οργασμούς.
(Τελικά, δεν υπήρξε σούργελο που να μην τον κάνει υπουργό ο Αλέξης Τσίπρας. Μου αρέσει που έλεγαν «νούμερο» τον Γιάνη Βαρουφάκη. Ο Βαρουφάκης ήταν ο πιο σοβαρός από όλους.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου